Áraink

A végső ár a személyes konzultáció után alakul ki. Minden munkát csak a megbízóval való – bizonyos időszakokban nagyon gyakori – megbeszélés és egyeztetés után végzünk el.

Háromféle fizetési konstrukció közül választhat, ha azt szeretné, mi intézzük a marketingjét:

1. Részesedünk a forgalom növekedéséből – az ördög itt is a részletekben rejlik, ezért ennek a konstrukciónak a részleteit személyes megbeszélés során dolgozzuk ki.

2.  Óradíjban dolgozunk, ekkor a konzultációért is díjat számítunk fel (az első beszélgetés ingyenes). Minden munka előtt megbecsüljük az időt, amennyit a megbeszélt munkára szánunk, tehát ekkor sem vesz zsákbamacskát.

3. Megbízhat minket egy adott időtartamra, ebben az esetben tanácsadási díjat nem számítunk fel.

A marketingstratégia kialakításába beleértendő (igény szerint választható modulok):

·    A célok meghatározása

·    A patika pozícionálása

·    A célcsoport meghatározása

·    Az üzenet kitalálása

·    Szlogenírás

·    Logótervezés

·    Offline marketinganyagok (szórólap, névjegy, óriásplakát stb.) elkészíttetése (a grafikai tervezéstől a kész anyag házhoz szállításáig)

·    Termék- és árstratégia kialakítása

·    Konkurenciafigyelés

·    Kommunikációs illetve hirdetési csatornák kiválasztása

·    Online marketing

Online marketing esetében a következő plusz költségekkel kell számolnia:

Honlapkészítés

1.  a domain lefoglalása, tárhelybérlés, választható, reszponzív weblap a patika arculati elemeivel, amely megfelel az OGYÉI előírásainak. Bárki könnyedén tudja kezelni, hírlevélküldési lehetőség, biztonsági beállítások, webstatisztika.

2. a domain lefoglalása, tárhelybérlés, EGYEDI, reszponzív honlap a patika arculati elemeivel, amely megfelel az OGYÉI előírásainak. Hírlevélküldési lehetőség, biztonsági beállítások, webstatisztika, képgaléria, a honlap kezelésének oktatása.

Honlapkarbantartás: (hírek, akciók, igény esetén az adatok frissítése)
Fix időtartamra szóló megbízás esetén ingyenes! Óradíjat nem számítunk fel.

Facebook-profil létrehozása és kezelése

(Posztolás, Facebook-hirdetések elindítása és nyomon követése, a Facebook előírásainak megfelelő nyereményjátékok kitalálása és lebonyolítása.) Fix időtartamra szóló megbízás esetén ingyenes! Óradíjat nem számítunk fel.

SEO (Search Engine Optimization = keresőmotor-optimalizálás. Ezzel lehet elérni, hogy egy weboldal bizonyos keresőszavakra a találati lista elejére, lehetőleg az első helyre kerüljön, azaz organikus találat legyen): igény szerint, kérjen egyedi árajánlatot!

AdWords (A Google online hirdetési rendszere. Fizetett találatot biztosít az organikus találatok (lásd feljebb) alatt és mellett: kérjen egyedi árajánlatot!

Tréningek

Jogi tanácsadás

Bónusz szolgáltatások:

A patika honlapjának megjelentetése a szükséges helyeken (mindenhol az adott honlapra szabott formában). Fix időtartamra szóló megbízás esetén ingyenes! Óradíjat nem számítunk fel.

Álláshirdetés megjelentetése ingyen a patikamarketing.hu portálon.